Blog & Nieuws

Op deze pagina vindt u een verzameling van blogs en andere interessante (nieuws)artikelen. Daarnaast houden wij u graag op de hoogte van actueel nieuws over Winst Academy. 


Winst Academy gaat samenwerken met Honescon

Olga van der Lans: “De ambitie en passie van Max Weissglas en mij is ondernemers de belangrijkste facetten van het ondernemerschap te leren. Om dat maximaal in te vullen gaan wij samenwerken met Cees Verbree en Barry Kouer van Honescon. Bij Winst Academy stellen wij het totale ondernemerschap centraal. Terwijl Honescon ondernemers helpt bij het realiseren van structurele omzetgroei en het oplossen van commerciële vraagstukken.”

Van vakspecialist naar vakkundig ondernemer in 8 modules
Winst Academy heeft in samenwerking met Honescon twee speciale trainingen ontwikkeld: het ZZP Ondernemers College en het MKB Ondernemers College. Er komen 8 modules aan bod, die u helpen om in de praktijk succesvol en resultaatgericht te kunnen ondernemen. Max Weissglas: “Deze modules worden door Cees, Barry en ons gegeven. Cees traint en coacht ondernemers als relatiebouwer, netwerker, motivator en inspirator. Barry onderscheidt zich door zijn gestructureerde en procesmatige aanpak. Cees en Barry zijn beide Area Director Consultant van Business Network International (BNI), regio Den Haag. Vanuit die rol begeleiden zij ondernemers om blijvend commercieel succesvol te zijn. De samenwerking van Winst Academy met Honescon levert pure winst op. Voor u als ondernemer. Voor Honescon. En voor ons.”

U kunt de modules volgen wanneer u maar wilt
Winst Academy en Honescon weten dat tijd kostbaar is voor ondernemers. Daarom kent flexibiliteit geen tijd bij het ZZP en het MKB Ondernemers College. U kunt de modules ’s avonds volgen in elke willekeurige volgorde en wanneer u maar wilt. Daarmee bepaalt u ook zelf in welk tempo u de volledige training doorloopt.

Meer weten? Klik hier om u in te schrijven voor de introductiebijeenkomst of om het trainingsaanbod te bekijken. Of neem direct contact op met Olga van der Lans (06 21 83 76 87) of Max Weissglas (06 29 33 64 93).

Winst Academy biedt u het ZZP Ondernemers College en het MKB Ondernemers College aan in samenwerking met Honescon.