Blog & Nieuws

Op deze pagina vindt u een verzameling van blogs en andere interessante (nieuws)artikelen. Daarnaast houden wij u graag op de hoogte van actueel nieuws over Winst Academy. 


Social media training toegevoegd aan de Ondernemerscolleges

Social media vaardigheden zijn onmisbaar voor een succesvolle ondernemer.  Daarom is zowel het MKB als het ZZP college uitgebreid met een aparte social media training. Beide carrousels bestaan nu uit negen modules.

Nuchter en begrijpelijk
In het voorjaar van 2016 maakten Olga en Max kennis met Loes Vork van Vork Communicatie. Loes ondersteunt bedrijven bij de online marketing, en geeft daartoe trainingen in onder meer LinkedIn, Facebook, Twitter, bloggen en het maken van nieuwsbrieven. Zij onderscheidt zich door haar begrijpelijke, toegankelijke en vooral ook nuchtere manier van trainen. U hoeft niet bang te zijn dat de onbegrijpelijke vaktermen u om de oren vliegen!

Hoe online marketing voor u kan werken
In de module Social Media treft u nu eens géén beamer of computer, maar een interactieve en beeldende uitleg over de principes volgens welke online marketing voor u kan werken. Hoe gebruikt u de online middelen om het contact met uw bestaande relaties warm te houden, en om gemakkelijker in contact te komen met nieuwe klanten? Hoe zet u de verschillende onderdelen op de juiste manier in én zorgt u ervoor dat de losse onderdelen elkaar versterken? En, ook niet onbelangrijk: hoe doet u dat  zonder dat al uw tijd en energie erin gaan zitten?

In de agenda’s vindt u de data van de Social Media modules. Reeds afgestudeerden van het  ZZP en MKB Ondernemers College kunnen contact opnemen met Olga om deze module alsnog bij te wonen. Overigens geeft Loes de Social Media modulen ook bij de Franchise Academy.