Het Franchise Ondernemers College

Bent u franchisegever en wilt u samen met uw franchisenemers graag nog succesvoller worden? Heeft u weliswaar een goede franchiseformule, maar wilt u bijvoorbeeld uw naamsbekendheid of uw dekkingsgraad verbeteren? Of denkt u nog winst te kunnen behalen in verbetering van de samenwerking met uw franchisenemers? Bij Winst Academy helpen wij u graag nog resultaatgerichter te ondernemen.

Speciale trainingen voor franchise ondernemers
Winst Academy heeft een speciale trainingen ontwikkeld voor franchise ondernemers. Bij deze trainingen staan deskundigheid, resultaatgerichtheid en directe toepasbaarheid voorop. De deelnemers zijn de franchisegever en de franchisenemers van dezelfde franchise organisatie. De grootte van de groep stemmen we graag vooraf met u af. Belangrijks is namelijk dat alle deelnemers optimale persoonlijke aandacht krijgen. De trainingen zijn interactief. Iedereen leert daardoor van elkaars ondernemerschap en creativiteit. 

Een inspiratiedag als vertrekpunt
Tijdens deze bijeenkomst komen zowel de franchisegever als de franchisenemers van op een centrale locatie bij elkaar. Het doel van deze bijeenkomst is om de franchisegever en de franchisenemers, onder onze regie, op interactieve wijze samen te laten bedenken wat er nodig is om gezamenlijk de franchiseformule (nog) succesvoller te maken. Hierdoor zal er meer onderlinge verbinding en wederzijds begrip ontstaan. Dit zal zeker bijdragen aan de groei van de intrinsieke motivatie van alle betrokken franchise ondernemers. Zaken als de missie, de visie, doelstellingen en commercieel toegevoegde waarde van de franchise organisatie komen uitgebreid aan de orde. Sterker, deze worden door alle deelnemers gezamenlijk vastgesteld. Zo wordt een begin gemaakt tot een door iedereen gedragen beleid. Aan het eind van deze bijeenkomst willen we bovendien duidelijk inzichtelijk hebben wat de franchisenemers belangrijk vinden en hoe zij denken, in samenwerking met de franchisegever, hun succes te kunnen vergroten.  

Trainingen op maat bij voldoende draagvlak
Als tijdens de inspiratiedag blijkt dat er voldoende draagvlak onder de franchisenemers is, zullen wij een programma van maatwerk trainingen samenstellen. Als uitgangspunt bij deze maatwerk trainingen, hanteren wij in veel gevallen de carrousel van het MKB Ondernemers College. Deze carrousel bestaat uit 9 kennismodules. Deze kennismodules worden zodanig aangepast dat deze op maat zijn toegesneden op de franchiseformule. Zijn er specifieke vraagstukken of is er behoefte aan andere of aanvullende kennis? Dan stemmen wij graag samen met u het trainingsprogramma op maat samen. 

De trainingen bieden wij in carrousel vorm aan. Elke carrousel bestaat in principe uit 6 bijeenkomsten. Per bijeenkomst worden steeds 2 kennismodules gegeven. Klik hier om de volledige carrousel van het Franchise Ondernemers College te bekijken.  Het doel: een individueel Plan van Aanpak voor de franchisenemers

Het doel van de trainingen is de franchisenemers stap voor stap kennis en vaardigheden bij te brengen, die zij kunnen gebruiken bij het opstellen van een Plan van Aanpak voor hun eigen franchise onderneming. Tijdens de eerste bijeenkomst geven wij uitgebreid toelichting op het opstellen van een compleet Plan van Aanpak. Na afronding van alle kennismodules, presenteren de franchisenemers tijdens de laatste bijeenkomst het Plan van Aanpak van hun eigen bedrijf.


Kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Om te ontdekken wat onze trainingen kunnen bijdragen aan succesvol franchise ondernemerschap, maken wij graag kennis met u. 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Of neem telefonisch contact op met Olga van der Lans (T. 06 21 83 76 87) of Max Weissglas (T. 06 29 33 64 93). 


De doelgroep van het Franchise Ondernemers College: 
Gevestigde Franchisegevers en franchisenemers
De inspiratiedag bepaalt wat u en uw franchisenemers nodig hebben om uw franchiseformule nog succesvoller te maken.

Als franchisegever kunt u alleen succesvoller worden als u goed samenwerkt met uw franchisenemers. Tijdens de inspiratiedag laten wij u met uw franchisenemers bedenken wat u gezamenlijk wilt bereiken en wat daarvoor nodig is.

Een op maat samengesteld trainingsprogramma resulteert in een praktisch Plan van Aanpak voor uw franchise onderneming.

Als u deelneemt aan het Franchise Ondernemers College is het einddoel voor u en uw franchisenemers het presenteren van een praktisch toepasbaar en realistisch Plan van Aanpak voor uw eigen franchise onderneming.

U krijgt training van ervaren ondernemers, die graag hun kennis en praktijkervaring met u delen.

De inhoud van onze kennismodules komt voort uit de uitgebreide kennis en praktijkervaring van onze trainers. Vanzelfsprekend stemmen wij de inhoud van onze kennismodules ook af op uw franchiseformule. Praktijkgerichte en direct toepasbare kennis dus, waarmee u zelf aan de slag kunt. 

Wilt u meer weten?
Wij maken graag kennis met u.

Het begint met kennismaken. Om uw specifieke behoefte aan kennis en ondersteuning te kunnen achterhalen, maken wij graag eerst kennis met u. Vervolgens kunt u zelf bepalen of wij voor u en uw franchisenemers van toegevoegde waarde kunnen zijn. Klik hier om in te schrijven voor een kennismaking.