Ondernemerschapsonderwijs voor MBO en HBO studenten

Winst Academy werkt intensief samen met Groeikracht In Ondernemen. Samen bieden wij een uitgebreid programma Ondernemerschapsonderwijs aan. Groeikracht In Ondernemen werkt in opdracht van onderwijsinstellingen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Zij trainen ondernemersvaardigheden bij studenten in de verschillende leerjaren en opleidingsniveaus. De inhoud van de lesstof van het programma van Groeikracht In Ondernemen is afkomstig van Winst Academy.


MBO keuzedeel: Oriëntatie op Ondernemerschap
Het uitgebreide kennisaanbod voorziet o.a. in het MBO keuzedeel: Oriëntatie op Ondernemerschap. Het doel van dit keuzedeel is om Ondernemerschapsonderwijs ter oriëntatie aan MBO studenten aan te bieden. De studenten krijgen hierdoor inzicht in het starten en runnen  van een onderneming, ondernemend gedrag en de belangrijkste competenties waarover een ondernemer zou moeten beschikken. Uiteindelijk kunnen zij hierdoor beter bepalen of het ondernemerschap past bij hun eigenschappen en ambities.

Praktijkervaring is de basis voor het kennisaanbod
Net als Winst Academy werkt ook Groeikracht In Ondernemen uitsluitend met ervaren ondernemers, die hun praktijkervaring graag overbrengen op ambitieuze studenten. De studenten worden dus getraind door ervaren ondernemers. Waarom? Omdat zij begrijpen hoezeer het bedrijfsleven is gebaat bij een groter aanbod van ondernemende en ambitieuze jonge studenten.

De combinatie van de kennis van Winst Academy en de praktijkervaring van de ervaren ondernemers, die namens Groeikracht In Ondernemen de trainingen verzorgen, maakt dat Groeikracht In Ondernemen ondernemersonderwijs praktisch en toepasbaar maakt.

Kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ontdekken hoe wij met onze trainingen ondernemerschapsonderwijs praktisch en toepasbaar hebben gemaakt? Of wilt u weten hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan het stimuleren van ondernemend gedrag bij studenten? Dan maken wij graag kennis met u. 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Groeikracht In Ondernemen.

Of neem telefonisch contact op met Olga van der Lans (T. 06 21 83 76 87) of Max Weissglas (T. 06 29 33 64 93)