Het ZZP Ondernemers College

Als ondernemer bent u goed in uw vak. Anders was u immers nooit voor uzelf begonnen. Maar bij succesvol ondernemen komt veel meer kijken dan uw vak tot in de perfectie uitoefenen. Daarom richten wij ons bij Winst Academy op de belangrijkste facetten die bij ondernemen komen kijken. Bij ons staat het totale ondernemerschap centraal. Wij helpen u nog resultaatgerichter te ondernemen en naast vakspecialist ook vakkundig ondernemer te worden.

Een speciale training voor ZZP-ondernemers

Winst Academy heeft een speciale training ontwikkeld voor ZZP-ondernemers. Bij deze training staat deskundigheid, resultaatgerichtheid en directe toepasbaarheid voorop. De groep bestaat maximaal uit 12 ondernemers. Zodat u optimale persoonlijke aandacht krijgt. De training is interactief. Iedereen leert van elkaar en er is volop gelegenheid om te netwerken. 

De training bestaat uit 9 kennismodules
Het ZZP Ondernemers College bestaat uit 9 kennismodules. Klik hier om de volledige carrousel van het ZZP Ondernemers College te bekijken. U vind hier tevens de data waarop de verschillende modules worden gegeven.

Uw Plan van Aanpak presenteert u ter afsluiting
De training wordt vervolgens voltooid met een Plan van Aanpak. Na afronding van de 9 kennismodules, presenteert u tijdens de laatste bijeenkomst het Plan van Aanpak van uw eigen bedrijf. Doet u dat goed, dan bent u een door Winst Academy gecertificeerd vakkundig ondernemer.

U kunt de kennismodules volgen wanneer u maar wilt
Wij begrijpen dat tijd kostbaar is voor ondernemers. Daarom kent flexibiliteit geen tijd bij het ZZP Ondernemers College. U kunt de kennismodules ’s avonds volgen in elke willekeurige volgorde en wanneer u maar wilt. Daarmee bepaalt u dus ook zelf in welk tempo u de volledige training doorloopt.

Kennismaken? Schrijf u in voor één van onze introductiebijeenkomsten voor slechts € 15,-

Om te ervaren wat onze training kan bijdragen aan succesvol ondernemerschap, nodigen wij u uit om kennis te maken met het ZZP Ondernemers College, tijdens onze introductiebijeenkomsten of door éénmalig deel te nemen aan een van de kennismodules van het ZZP Ondernemers College.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Of neem telefonisch contact op met Olga van der Lans (T. 06 21 83 76 87) of Max Weissglas (T. 06 29 33 64 93).


De doelgroep van het ZZP Ondernemers College:
Startende en gevestigde ZZP-ondernemersMet 9 kennismodules naar een praktisch Plan van Aanpak voor uw onderneming.

Als u deelneemt aan het ZZP Ondernemers College is uw einddoel het presenteren van een praktisch toepasbaar en realistisch Plan van Aanpak voor uw eigen onderneming.

U krijgt training van ervaren ondernemers, die graag hun kennis en praktijkervaring met u delen.

De inhoud van onze kennismodules komt voort uit de uitgebreide kennis en praktijkervaring van onze trainers. Praktijkgerichte en direct toepasbare kennis dus, waarmee u zelf aan de slag kunt.  

U bepaalt zelf in welk tempo u de carrousel doorloopt.

Elke dinsdag geven wij een kennismodule. Kunt u een keer niet? Geen probleem. Dan haalt u de gemiste kennismodule gewoon later in.

Vrijblijvend kennismaken? Dat kan. Schrijf u in voor een introductie.

Om onze training in de praktijk te ervaren, kunt u éénmalig en vrijblijvend een van onze kennismodules volgen. U kunt zelf kiezen welke kennismodule. Daarna kunt u zelf beslissen of u de volledige carrousel wilt volgen. Klik hier om in te schrijven voor een kennismaking.